✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openentuinierset

Tuingereedschap voor kinderen, gegraveerd met eigen naam/tekst

Leer kinderen tuinieren met deze schep, schop en hark 💚

Geef je kinderen spelenderwijs 'groene vingers' met dit gepersonaliseerde tuingereedschap. Begin samen met je neefjes en nichtjes een moestuin of plant in het najaar de eerste bloembollen. Lekker graven in de buitenlucht, bloemen planten en insecten bestuderen. Deze tuinierset is een leuk en leerzaam cadeau  

✔ 3-delige speelgoed set 
✔ Allemaal voorzien van naam of leuke tekst
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 24,50

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Het is een trend van 2021 om een eigen moestuin te hebben in huis. Na een drukke werkdag kan je lekker even ontspannen door maar een paar minuten in je mini-tuin te werken. Je voel je direct meer ontspannen en misschien kan je al wel wat oogsten en verwerken in je salade of andere maaltijd.

Van nature is ieder mens gek op de natuur en dol om te werken tussen de planten, bomen en insecten. Het is een heerlijk gevoel om de tuin volgroeid te hebben en dat je ziet dat veel insecten een geweldig huis hebt gegeven. Samen met je kleinkinderen kan je de handigheden (tips-en-tricks) leren om de tuin zo mooi en makkelijk mogelijk te onderhouden.

Haal de kinderen naar buiten en ga samen planten verpotten, het gazon zaaien/maaien en kruiden die volgroeid zijn direct oogsten en verwerken in een heerlijk lunchgerecht. Het zorgt voor een enorm goede band tussen (klein)kinderen, ouders en opa en oma’s. Na een paar uur heerlijk tuinieren in de zon hebben de kinderen al een flinke lijst met dingen geleerd. Hoe de insectenwereld elkaar helpt, hoe planten groeien en hoe je moet omgaan met de flora en fauna om je heen.

Volwassen tuingereedschap is niet geschenk voor (kleine)kinderen. Het is te zwaar, te groot en soms veel te gevaarlijk. Daarom hebben we een leuke speelgoedset voor de kleine tuinmannen en vrouwen onder ons. Compact formaat en toch praktisch in gebruik. Daarnaast zien de kleintjes ook nog eens dat de eigen voor- en/of achternaam staat gegraveerd in de steel van het gereedschap. Een goede kwaliteit voor een uitstekende prijs (goedkoop).

3 cadeau's in 1

Deze (moes)tuin gereedschapset is perfect voor de jonge en beginnende tuinier. Geef je eigen kinderen deze set als verjaardagscadeau of split het cadeau door drie neefjes/nichtjes. Je kan dan samen met de kids nieuwe bloemen planten, een moestuin kweken of insecten opgraven. Zo leren ze op een leuke manier meer over de planten en insecten in de achtertuin.  

Cadeau voor minder dan 25 euro

De tuinierset bestaat uit een schop, schep en hark. Allemaal voorzien van een eigen tekst of naam. Prijs is inclusief verzendkosten & gravering ✔

Naam/tekst op de schep

Naam/tekst op de schop

Naam/tekst op de hark

Kies een lettertype

Aanvullende informatie of eventuele toelichting


Wil je de tuinierset anders gepersonaliseerd hebben?

Wil je bijvoorbeeld een logo toevoegen of heb je een andere idee? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.

Leerzaam cadeau  

Lekker klieren in het zand met de hark, schep en schop. Wie maakt het grootste zandkasteel, maakt de gracht rondom het paleis of schept het diepste gat. Heerlijk met de (klein)kinderen spelen in de modder of op het strand. 

Ondertussen leren de kinderen veel over de natuur in Nederland. Zoek samen naar regenwormen, zie de bestuiving van bloemen of eet de eerste aardbeien uit jullie eigen moestuin. Laat ze ervaren hoe het is om eigen wortels, radijsjes of kruiden te kweken. Kijk dagelijks even naar het groeiproces in de achtertuin, in de moestuinbak of bij een stadstuin om de hoek.

Ga samen met de kinderen op avontuur met dit gepersonaliseerde tuingereedschap â˜˜ 

Vakman / specialist in graveringen
Spelen in het zand met speelgoed (gepersonaliseerd)

Onze dochters vonden het een geweldig cadeau! Zo kunnen ze ons (een soort van) helpen in de tuin en hopelijk het later helemaal overnemen, haha! Bedankt voor de snelle levering.

 M. Kamphuis 
★★★★★


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24