✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openenstoere scheerset

Gegraveerd met je eigen initialen, inclusief scheerzeep 

Stoer mannen-cadeau  

Gegraveerde scheerset

Deze scheerset bestaat uit een alles-in-één douchegel, scheerzeep en een scheerkwast. De vintage-look kwast graveren wij met onze lasermachine. Stuur ons je initialen, die van je beste vriend, collega of familielid en wij graveren dit in de scheerkwast. Je kan kiezen uit zes verschillende lettertypes, wij adviseren lettertype 4, die geeft een mooie vintage look aan dit scheerattribuut. Zo kan je in stijl op een 'ouderwetse' manier scheren. Echt een cadeau voor de stoere heren onder ons!  
✔ Gegraveerd met je initialen
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 19,50

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Old-school scheerset  

Stijlvolle scheerset met je eigen initialen

Een scheermes cadeau geven is lastig! Het type mes dat je nodig hebt is afhankelijk van de mannenhuid. Heb je een vette of droge huid, veel beharing of een beginnende baardgroei, gevoelig voor uitslag of juist een hele egale huid. Dit maakt het heel lastig om een scheermes cadeau te geven. Dus beter laat je dit over aan de ontvanger zelf. 

Veelal hebben de meeste mannen al één of meerdere scheermessen in de badkamer liggen of een abonnement bij bijvoorbeeld Boldking. Maar wat vrijwel altijd ontbreekt in de badkamer is een echte old-school scheerkwast. Door de kwast te gebruiken voelt iedere man zich als een echte ervaren barbier (barber). Niet alleen een stijlvol mannen-cadeau maar ook nog eens gebrandmerkt met de initialen van de trotste eigenaar. 

18e verjaardag & Vaderdag cadeau

Het is een geweldig cadeau voor vaderdag, ouderwets natscheren zoals opa dat vroeger misschien ook wel deed. Maar het is ook een leuke verassing voor de beginnende baarden-man. Mannen vinden het geweldig om de baardgroei te verzorgen, helemaal weer glad te scheren of juist netjes te onderhouden (bijwerken). Zo vind je overal scheertrends en verzorgingstips op populaire mannensites als Manners en Men's Health.

✔ Stoer & stijlvol cadeau voor mannen
✔ Gebrand met eigen initialen
✔ Grote voorraad, snel geleverd 
Met spoed nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Inclusief gravering en verzendkosten binnen Nederland ✔

Initialen gegraveerd op de kwast

Lettertype van de gravering

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving hoe je het gegraveerd wil hebben, vragen of aanvullende gegevens


Wil je deze set anders gepersonaliseerd hebben?

Wil je bijvoorbeeld een logo toevoegen of meer tekst? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.

Graveerheren & dames, professionele graveurs en ontwerpers


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24