✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openenscheermes met tekst

Gegraveerd met je eigen naam, slogan of andere tekst

Stoer mannen-cadeau  

Gegraveerd scheermes

Het ultieme scheer-cadeau, de gegraveerde scheermes. Door de combinatie van metaal en hout geeft dit geschenk een echte vintage-look. Stuur ons de naam van de ontvanger, leuke slogan/quote of andere tekst door en wij graveren het in het handvat. Je kan kiezen uit zes verschillende lettertypes.
✔ Gegraveerd met leuke tekst
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 12,50

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Old-school scheermes  

Stijlvol scheermes met je eigen tekst

Als je een drogisterij binnenloopt voor een echt mannen-cadeau dan kom je al gauw bij een douchegel, geurtje of combipakket. Niet direct heel goedkoop en dan heeft het geschenk ook nauwelijks impact, veel te simpel. 

Geef daarom een cadeau met een persoonlijke twist, een personalisatie! Geef een vlijmscherp geschenk (oh, echt te flauw, sorry). Ons scheermes met houten handvat kunnen wij graveren (laseren) en dus voorzien van een eigen tekst, naam, datum of levensspreuk.  

Veelal hebben de meeste mannen al één of meerdere scheermessen in de badkamer liggen of een abonnement bij bijvoorbeeld Boldking. Maar welke man heeft een scheermes met eigen tekst, super! De man des huizes pakt (misschien wel) iedere dag het scheermes en ziet de leuke persoonlijke boodschap. Dus aan het begin van iedere dag denken ze eerst eventjes aan de gever van dit TOP cadeau! 

18e verjaardag & Vaderdag cadeau

Het is een geweldig cadeau voor vaderdag of voor de tiener in het huis die zijn donshaartjes mag gaan wegscheren. Leuk om de kunst van het scheren van generatie op generatie over te dragen, en... dan ook nog met een leuke quote, datum of andere (grappige) tekst. 

Mannen vinden het van nature leuk om baardgroei te verzorgen, helemaal weer glad te scheren of juist netjes te onderhouden (bijwerken). Zo vind je overal scheertrends en verzorgingstips op populaire mannensites als Manners en Men's Health.

✔ Stoer & stijlvol cadeau voor mannen
✔ Gebrand met naam, datum of tekst
✔ Grote voorraad, snel geleverd 
Met spoed nodig? Neem contact op met onze klantenservice.

Inclusief gravering en verzendkosten binnen Nederland ✔

`Tekst gegraveerd op het scheermes

Lettertype van de gravering

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving hoe je het gegraveerd wil hebben, vragen of aanvullende gegevens


Wil je deze set anders gepersonaliseerd hebben?

Wil je bijvoorbeeld een logo toevoegen of meer tekst? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.

Graveerheren & dames, professionele graveurs en ontwerpers


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24