✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openenSCHOP MET GRAVERING

Stoere schep met met gravering in de houten steel


ℹ️ Vandaag besteld is binnen 1-3 dagen in huis. We kunnen het nu niet meer vóór vaderdag garanderen. 

Geef je beste vriend, collega of klant een cadeau met betekenis. Deze schop kunnen wij voorzien van een volledige naam, bedrijfslogo of leuke tekst. Gaat je beste vrienden een woning bouwen samen, dan is dit een leuk symbolisch geschenk (de eerste schop in de grond). Een familielid viert zijn/haar verjaardag en je wil een tof cadeau geven, dan kan je zo mooi een band scheppen. Een collega-ondernemer gaat zijn bedrijf flink uitbreiden, dan kan deze schop een mooie start zijn van de bouw en tegelijkertijd een aanmoediging. 
✔ Gegraveerd met naam, tekst en/of logo
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 34,50

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Geef je vader, vriend/man of opa een echt mannelijk-cadeau voor zijn verjaardag. Geen geurtje, bierpakket, BBQ spatel of cadeaubon maar een echt doordacht product met waarden. Je kan denken aan een keukenmessenset, mooi robuust en ideaal voor de volgende BBQ met de familie of vriendengroep. Maar de meeste mannen hebben wel een set geslepen messen op het aanrecht of in de keukenla. Dus moet je iets anders bedenken, een tastbaar product dat laat zien hoeveel je om deze kerel geeft.

Echte mannen houden van stoere terreinwagens, voetbal, een uitgebreide barbeque en natuurlijk lekker bezig zijn met robuust en groot gereedschap. Een zwarte drilboor, lekker zagen in wat mooie douglas balken of stenen metselen tijdens de verbouwing. Als vriendengroep kan je deze klusjesman dan hart onder de riem steken door een leuk geschenk te geven. Maar je kan ook een bouwbedrijf bedanken voor de snelle oplevering. In beide gevallen wil je een echt stoer-mannen-cadeautje geven, gecombineerd met een boodschap. Ons graveerteam kan de houten steel van deze houtklover brandmerken met ons laser graveermachine. Laat ons weten wat je wil en ons team kan ook een logo branden (laseren) of een lange levensspreuk toevoegen aan het houten handvat.

Het scherpe snijblad (lemmet) is ideaal voor het grote snoeiwerk, hakken van takken of doormidden slaan van boomstammen. Alles om lekker bezig te zijn en je echt helemaal man te voelen! Het kloofmes is stevig gemonteerd aan de de houten steel, een echt Zwitsers mes (Swiss knives) kwaliteit. Na wat houthakken is het verstandig om de snijmes goed te slijpen. Je wil natuurlijk wel dat het hakken gemakkelijk blijft gaan. Flink uithalen en de lemmet met één harde klap op een boomstronk slaan waardoor deze direct in tweeën splijt.

Tekst op de schop
Bijv. naam, bedrijfsnaam, datum of andere leuke tekst

Extra tekst op de andere kant van de steel (+€5,00 meerprijs)

Welke lettertype heeft je voorkeur?

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving hoe je het gegraveerd wil hebben, vragen of aanvullende gegevens

Persoonlijk & betekenisvol cadeau 

Ga naar de winkel en koop een cadeaubon van €35 of een geurtje met douchgel en toilettas, een super leuk gebaar natuurlijk. Maar je kan ook een een stoer cadeau geven met een persoonlijk tintje. Kies zelf wat je gegraveerd wilt hebben op de schop en onze graveurs branden het met de graveermachine diep in de houten steel. Nu heb je een persoonlijk en weldoordacht geschenk voor vaderdag, die tevens nog praktisch is ook. De ontvanger zal zich zeker gewaardeerd voelen en telkens als de schop gebruikt wordt aan jou denken. Bestel de schop voor een jarige hovenier, een vriend die net een stuk bouwgrond heeft aanschaft of voor een jubileum van een loon- en grondverzetbedrijf.

Oerdegelijk & stoer geschenk

Wil je dit oersterke tuingereedschap als relatiegeschenk aanbieden of vind je schop gewoon super gaaf voor je eigen (wo)mancave of gebruik de schop als een creatieve toevoeging. Heb je een tuinmeubelen winkel, gereedschapszaak of prachtige boomhut middenin de natuur. Dan kan je de schop ook met een leuke quote graveren of om praktische redenen inzetten. Dit geldt natuurlijk ook als je een cadeautje zoekt voor je vader of opa, want.. het is bijna vaderdag 2024, dus vergeet geen cadeau te kopen. Je kan de naam van de vakantiewoning in de steel laten graveren of je eigen bedrijfslogo in de steel laten branden. Roep maar! Voor onze graveurs zijn dol op een uitdaging.

Wil je een logo of bepaald symbool op de houten steel? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Stuur het symbool of het bedrijfslogo per mail of WhatsApp naar onze grafisch ontwerpers/graveurs en ze geven direct aan of het mogelijk is.

Whatsapp chat Mail onze ontwerpers

SCHOP MET EIGEN TEKST

Super leuk voor een hovenier, grondwerker of hobby tuinier 

Is je man gek op zijn (veel te grote) moestuin, is je dochter zojuist hovenier geworden of is je beste vriend de grondwerker binnenkort jarig. Dan is dit natuurlijk een geweldig leuk cadeau. 

Laat ons de naam van de ontvanger in de steel graveren, het nieuwe bedrijfslogo van de grondwerker of kies voor een leuke persoonlijke quote. Misschien roept je bevriende hovenier zeker een paar keer per week zijn zelfbedachte spreuk door de tuin. Dan moet die zeker vastgelegd worden! 

Hieronder nog een aantal leuke voorbeelden. 

  • Omdat ik je dolgraag een schop geef Peter 
  • Wat heb jij het ver geschopt Meike 
  • Als je maar diep genoeg graaft Kjell 
  • Wie een kuil graaft voor een ander is tenminste niet egoïstisch
  • Omdat je altijd een gat in de dag slaap lieve Jacob 
  • Ik houd je in de gaten Tycho 
  • Oppermoestuin man Siem 
  • Opschepper Karel 
  • Succes met de tuin! Liefs Pien & Maarten

Wil je bijvoorbeeld een logo toevoegen of een lange tekst? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24