✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openenLego met gravering

Legoblokje met naam, datum, bedrijfsnaam etc.

Met stip op één de meest gebruikte bouwsteen

Wij durven te wedden dat ook jij een leuke herinnering hebt aan de vrolijk gekleurde Legosteen.  
Deze Lego-blokjes zijn niet alleen erg herkenbaar, maar we maken ze extra speciaal door ze te personaliseren met je eigen gravering. Transformeer dit eenvoudige legoblokje tot een betekenisvol cadeautje of aandenken door er een naam, initialen of een speciale datum aan toe te voegen. De legoblokjes zijn beschikbaar in een heleboel kleuren om aan ieders smaak te voldoen. Van levendig rood tot twee tinten geel, van fris groen tot twee tinten blauw, van energiek oranje tot mysterieus zwart, van twee tinten roze tot klassiek grijs. De gravering is mogelijk in helder wit, waardoor het een opvallend contrast creëert dat de persoonlijke boodschap extra benadrukt. 
✔ Met eigen gravering
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 11,95

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Geef je vader, vriend/man of opa een echt mannelijk-cadeau voor zijn verjaardag. Geen geurtje, bierpakket, BBQ spatel of cadeaubon maar een echt doordacht product met waarden. Je kan denken aan een keukenmessenset, mooi robuust en ideaal voor de volgende BBQ met de familie of vriendengroep. Maar de meeste mannen hebben wel een set geslepen messen op het aanrecht of in de keukenla. Dus moet je iets anders bedenken, een tastbaar product dat laat zien hoeveel je om deze kerel geeft.

Echte mannen houden van stoere terreinwagens, voetbal, een uitgebreide barbeque en natuurlijk lekker bezig zijn met robuust en groot gereedschap. Een zwarte drilboor, lekker zagen in wat mooie douglas balken of stenen metselen tijdens de verbouwing. Als vriendengroep kan je deze klusjesman dan hart onder de riem steken door een leuk geschenk te geven. Maar je kan ook een bouwbedrijf bedanken voor de snelle oplevering. In beide gevallen wil je een echt stoer-mannen-cadeautje geven, gecombineerd met een boodschap. Ons graveerteam kan de houten steel van deze houtklover brandmerken met ons laser graveermachine. Laat ons weten wat je wil en ons team kan ook een logo branden (laseren) of een lange levensspreuk toevoegen aan het houten handvat.

Het scherpe snijblad (lemmet) is ideaal voor het grote snoeiwerk, hakken van takken of doormidden slaan van boomstammen. Alles om lekker bezig te zijn en je echt helemaal man te voelen! Het kloofmes is stevig gemonteerd aan de de houten steel, een echt Zwitsers mes (Swiss knives) kwaliteit. Na wat houthakken is het verstandig om de snijmes goed te slijpen. Je wil natuurlijk wel dat het hakken gemakkelijk blijft gaan. Flink uithalen en de lemmet met één harde klap op een boomstronk slaan waardoor deze direct in tweeën splijt.

Welke kleur lego-steen wil je?

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving, vragen of aanvullende gegevens

LEGO MET EIGEN TEKST

Lego-steen met naam 🙂

Heeft een goede vriend van je besloten om mee te doen aan zijn eerste bodybuildingwedstrijd? Geef hem dit gegraveerde Lego-blokje als een symbolische herinnering aan zijn kracht en doorzettingsvermogen. Het herinnert hem eraan dat niets zo sterk is als LEGO, en dat hij zijn doelen kan bereiken door vastberadenheid en hard werken. 

En laten we de meest kostbare momenten niet vergeten, zoals wanneer een baby zijn of haar eerste woordje zegt. Laat dat speciale woordje op het gegraveerde Lego-blokje zetten, zodat papa of mama het altijd dicht bij zich kan dragen. Het is een emotioneel en liefdevol geschenk dat de band tussen ouder en kind symboliseert.

Oh, en laten we eerlijk zijn, soms kunnen we ook wat ondeugend zijn. Dus waarom niet dat gegraveerde steentje stiekem op de kamer van je vervelende broertje neerleggen? Plaats het zo strategisch dat hij er wel op moet gaan staan. Het zal een hilarische verrassing zijn en hem eraan herinneren dat karma soms in de vorm van een Lego-blokje komt, en dat hij misschien zijn gedrag moet heroverwegen.

Voor de echte gegraveerde Lego-blokjes fan is het natuurlijk ook mogelijk om een hele zin aan legoblokjes te bestellen. Op deze manier kun je iemand niet enkel een woord, naam of datum cadeau doen, maar een hele zin! Op die manier zou je de leerkracht van je kind kunnen bedanken voor het fijne schooljaar, of je vriendin ten huwelijk kunnen vragen.  Met oog voor detail vervaardigd, heeft de gegraveerde Lego-blokje een vrolijke uitstraling. De iconische LEGO nopjes aan de bovenkant zorgen voor een stevige grip, terwijl de gegraveerde naam opvalt als een eerbetoon aan de uniekheid van de eigenaar.  De sleutelhanger is niet alleen een heerlijke accessoire, maar ook een herinnering aan de kracht van verbeelding. Laat het je terugvoeren naar de kindertijd, waar bouwstenen poorten openden naar nieuwe werelden. Omarm de nostalgische warmte die LEGO met zich meebrengt en geniet van de vreugde om een stukje van die magie overal mee naartoe te dragen, of iemand cadeau te geven.

Super leuk cadeau met eigen naam

Op zoek naar een leuk cadeautje voor een kinderfeestje? Trakteer de feestgangers op gepersonaliseerde Lego-blokjes! Elk kind kan zijn eigen unieke blokje krijgen, met hun naam erop gegraveerd. Het zal hun creativiteit stimuleren en hen aanmoedigen om hun verbeelding de vrije loop te laten gaan terwijl ze nieuwe werelden bouwen.

En wat dacht je van de bouwvakkers die net de eerste steen van je nieuwe huis hebben gelegd? Geef ze dit speciale gegraveerde Lego-blokje als blijk van waardering voor hun harde werk en vakmanschap. Het is een klein gebaar dat een groot verschil maakt, en ze zullen het met trots aan hun gereedschapsriem hangen als een herinnering aan hun bijdrage aan jouw droomhuis.

Wil je een lange tekst of een groot aantal bestellen? Stuur ons dan meer informatie of bel rechstreeks naar 0537901900. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24