✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openenspeelgoed werkbank

Stoere werktafel met gereedschap en onderdelen, gegraveerd met naam/tekst

Gegraveerd speelgoed 

Stoere werkbank (3-in-1)

Deze kinderwerkbank is een complete speelset voor urenlang speelplezier. Geef je kinderen de  schroevendraaier, hamer of moersleutel en ze bouwen al snel de leukste creaties. Ze kunnen timmeren, de bankschroef aandraaien en alles zelf (de)monteren. 
De werkbank is makkelijk om te bouwen tot tekentafel, inclusief grote papierrol. Met de onderdelen (schroeven, plankjes, bouten en moeren) kan je ook nog een stoere speelgoedauto maken. Je ontvangt dus echt een 3-in-1 speelpakket en dan ook nog gepersonaliseerd met naam of leuke tekst 😁
Geweldig sinterklaascadeau voor je (klein)kinderen! De kinderen hebben urenlang speelplezier met dit geschenk van Sinterklaas en de pieten. Samen lekker binnen klussen in de wintermaanden. Een leerzaam sinterklaasgeschenk om de motoriek van de kleintjes goed te ontwikkelen. Schroeven, aandraaien, losdraaien, timmeren en inzicht creëren. De perfecte verrassing voor 4-5 december 2022.  
✔ Met eigen naam/tekst 
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 89,50

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Het beste verjaardagscadeau met naam

Geef je (klein)kinderen een eigen leerzame werkbank cadeau. Voorzien van eigen tekst, gebrandmerkt in de houten achterplaat door onze lasermachine. Super gaaf voor de kinderen! Je eerste gereedschap set en dan ook voorzien van je volledige naam of een leuke tekst. Bijv. René, beste timmerman van Nederland! of een verzonnen/toekomstige bedrijfsnaam: Timmerbedrijf P. Hendriksen B.V.

Als lievelingstante of suikeroom heb je natuurlijk een eer hoog te houden, met het allerbeste cadeau op de kinderverjaardag aankomen. Geeft het cadeau in etappes voor een nog leuker verrassingseffect bij je neefje of nichtje. Geef bijvoorbeeld eerst de speelgoed hamer met de schroevendraaier, daarna de moersleutel en de zaag. Vervolgens pak je de rest van de set erbij, de echte stoere houten werktafel. 

Meer dan alleen een werkbank

Met de onderdelen op de werktafel kunnen de kinderen niet alleen leren (de)monteren maar ook zelf een echte speelgoedauto bouwen. Hier is geen handleiding voor.. oftewel, bouw je eigen raceauto model! Pak de bouten, moeren, plankjes, balkjes en ronde schijven en start samen met de kinderen het zelfbouwproject. 

Even klaar met de montage en racen door de woonkamer? Bouw de set dan om tot een echte tekentafel. In een handomdraai maak je van deze klustafel een klein bureau. Inclusief grote rol papier, ingebouwd aan de achterzijde van het bureau. Misschien maken ze aan deze tafel wel hun allereerste bouwtekening. 

✔ Speelgoed auto (zelfbouw)
✔ Tekentafel (incl. rol tekenpapier)
✔ Stoere werkbank 

Inclusief gravering en verzendkosten binnen Nederland & België ✔

Gravering op werkbank
Bijv. naam, bedrijfsnaam, datum of andere leuke tekst

Lettertype van de gravering

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving hoe je het gegraveerd wil hebben, vragen of aanvullende gegevens

WERKBANK♥


Feliciteer je lievelingsneefje, dochter of kind van je allerbeste vrienden met een WOW-cadeau. Iets wat ze echt niet hadden verwacht! Maar dat betekent niet direct dat je het allerduurste lego pakket uit de speelgoed winkel moet kopen. 

Natuurlijk kan je ook een houten speelgoed kopen in een speelgoedwinkel om de hoek of via een speelgoed webshop. Dan zie je al snel een overzicht van leuke speel- en klustafels rond de 100-130 euro.. en dan zijn ze ook nog niet gepersonaliseerd. Bij ons koop je de complete (94-delige) werkbank voor minder dan 90 euro. Inclusief btw en verzendkosten.. en gegraveerd met je favoriete tekst, voor- en achternaam van de kids en/of bedrijfslogo. 

Je kan zelf bepalen welke opdruk (brandmerk) je in de houten plaat wil hebben. Achter deze houten plaat hangen de leerzame kinder-werktools. Zo leren je neefjes/nichtjes al op jonge leeftijd timmeren, schroeven, stapelen en monteren. Misschien is deze houten speelgoed set wel het begin van een eigen bouwbedrijf, timmermanszaak of totaal niet.. maar dan hebben ze alsnog heel veel plezier gehad 🙂 

Bedrukking naam of tekst op toys

Wil je deze set anders gepersonaliseerd hebben?

Wil je een logo op de set of een lang verhaal laten graveren? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.

Leerzaam cadeau  

Monteren en demonteren van schroeven en blokjes op de werkbank is mega leerzaam voor kinderen. Op een speelse manier oefenen ze de fijne motoriek, inzicht en soms zelfs een beetje multitasken. Op jonge leeftijd is het echt precisiewerk om een moer op een bout te draaien. Om hier vervolgens een plankje mee vast te zetten, dat is een flinke leerzame uitdaging. 

Graveer professionals en specialisten


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24