✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openenVINTAGE JOJO

Met naam, datum en/of korte tekst

Gegraveerd speelgoed 

Houten jojo met eigen gravering

Vinger door het draadje, jojo in de hand, opperste concentratie en jojoën maar. Youtube staat vol met de leukste en soms haast onmogelijke trucs. Van trucs als around-the-world naar gave technieken om het touw weer snel op te rollen.
Super leuk om de nieuwe generatie te laten spelen met een echte vintage houten jojo en dan ook nog gegraveerd met eigen naam en/of datum. Maar je kunt dit vintage speelgoed natuurlijk ook voor jezelf houden. Leuk toch, om je wachtuurtjes te besteden aan een potje ouderwets jojoën. Eens kijken of je de trucjes van vroeger nog niet verleerd bent. 
✔ Gegraveerd met naam en/of datum
✔ Tweezijdig gepersonaliseerd
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 12,95

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Vintage speelgoed cadeau 

Uniek houten speelgoed cadeau

Verjaardag van je neefje/nichtje, je eigen kinderen of wil je een vriend een flashback geven naar de basisschool? Geef dan dit houten vintage speelgoed als geschenk. Niet alleen leuk om weer eens een echte jojo in handen te hebben, maar dan ook nog voorzien van eigen naam, datum of misschien wel een korte spreuk/tekst. Bijvoorbeeld: ik draai er niet omheen, ik hou van jou of Bart, de jojo kampioen sinds 1992

2021 opnieuw een JOJORAGE 

Het is geen echte Duncan Yoyo of Whirl-King uit 1950, maar wel met dezelfde oldschool bouw. In de 18e eeuw gebruikten ze ivoor en terracotta schijfjes, die van ons zijn gemaakt van een mooi stuk hout. Hierdoor kunnen we met onze laser-graveermachine de yoyo tweezijdig personaliseren. Zo kun je kiezen om op de voorkant een voornaam en datum te graveren en op de achterkant de achternaam of leuke one-liner (korte zin).   

✔ Tweezijdig gegraveerd
✔ Keuze uit 6 lettertypes
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

Inclusief gravering en verzendkosten binnen Nederland & België ✔

Tekst op de jojo
Bijv. naam, datum en/of korte tekst.

Tekst op de andere kant
Bijv. achternaam, quote of leuke korte boodschap

Lettertype van de gravering

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving hoe je het gegraveerd wil hebben, vragen of aanvullende gegevens

VINTAGE♥


Feliciteer je lievelingsneefje, dochter of kind van je allerbeste vrienden met een echt WOW-effect cadeau. Dat betekent overigens niet dat het direct het allerduurste legopakket uit de speelgoedwinkel hoeft te zijn. 

Voor minder dan twintig euro heb je al een doordacht, uniek en zeer persoonlijk cadeau gekocht. De prijs is inclusief verzendkosten en al binnen 1-2 dagen in huis. Ben je nogal laat met het zoeken naar een geweldig product voor het verjaardagsfeest, dan kunnen wij vaak ook met spoed leveren. Neem dan telefonisch of via Whatsapp contact op met onze graveerspecialisten. 


Wil je deze set anders gepersonaliseerd hebben?

Wil je bijvoorbeeld een logo in de houten cirkel gegraveerd hebben of meer tekst en twijfel je of het mogelijk is? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.

Oldschool cadeau  

Sommige mensen denk dat de kinderen nu niet meer geïnteresseerd zijn in het oudhollandse speelgoed. Maar integendeel, ze zijn dol op 'unieke' ervaringen en spelletjes die ze nog nooit eerder hebben gedaan. Zo hebben ze urenlang speelplezier met het jojoën en kunnen ze de leukste trucs leveren via Youtube. Vervolgens kunnen ze de nieuw geleerde skills opnemen via TikTok en de leukste reacties en likes krijgen 🙂 


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24