✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openenhamer met tekst

Gegraveerd met naam van de fanatieke klusser, bedrijfsnaam of leuke tekst 

Gereedschap cadeau 

Vandaag besteld binnen 1-3 dagen in huis 

Dit i.v.m. de enorme drukte bij PostNL. 
We kunnen dus helaas niet meer garanderen dat het vóór vaderdag binnen is. Maar misschien vind je papa/opa het ook prima om het een paar dagen later te ontvangen.
Het ideale cadeau voor de (on)handige klussers! Wij graveren de hamer met naam, grappige tekst, one-liner of bedrijfsnaam. Het is een echt persoonlijk en handig cadeau. De ontvanger weet voortaan precies welke hamer van hem/haar is en van wie ze het cadeau hebben gekregen. 
✔ Met eigen naam/tekst 
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 29,50

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.
Met gratis gepersonaliseerde waterpas sleutelhanger 

Cadeau voor minder dan €30

Inclusief waterpas sleutelhanger & verzendkosten binnen NL ✔

Tekst op de hamer
Bijv. naam, bedrijfsnaam, datum of andere leuke tekst

Extra tekst op de andere kant van de steel (optioneel)

Lettertype van de gravering

Tekst op de waterpas sleutelhanger
** Door de gigantische drukte rondom vaderdag is de watersleutelhanger helaas uitverkocht. Momenteel krijg je een gegraveerde timmermanspotlood bij de hamer geleverd! Vul hieronder in wat je op het rode potlood gegraveerd wilt hebben.

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving hoe je het gegraveerd wil hebben, vragen of aanvullende gegevens

Geef deze (klauw)hamer cadeau

Bedank het bouwbedrijf voor de prachtige oplevering van je nieuwe uitbouw of feliciteer je handige vriend(in) met de aankoop van een 'echt' klushuis. Maar natuurlijk kan je de hamer ook voor je eigen gereedschapscollectie aanschaffen. Laat ons je volledige naam in de hamer graveren en je weet altijd precies welk van jou is. Maar je kan ook denken aan een grappige of lieve tekst. Bijv. Bedankt Suzan, op jou kunnen we bouwen! of Veel timmerplezier opa Willem.

✔ Grote voorraad, dus snelle levering (veelal binnen 1-2 dagen)
✔ Diepe gravering, tekst vervaagd dus niet.
✔ Inclusief gratis waterpas sleutelhanger

Een kleine jongen, student, volwassen of de allerliefste opa, ze verdienen allemaal een super leuk cadeau. Neem bij een bijzondere gelegenheid een leuk presentje mee voor je lievelings-mannen. Een klein cadeautje voor het behalen van een rijbewijs, een groot cadeau op een sweet 18 verjaardag of als bedankje voor het helpen bij het klussen. Natuurlijk hoeft er niet altijd een reden te zijn, gewoon spontaan een leuke attentie is misschien nog wel leuker om te ontvangen. De jongens / (jong)volwassen zijn dan helemaal verrast!

Wil je een leuk geschenk kopen voor een echte kerel dan kom je al vaak uit op een douchegel, geurtje of cadeaubon van een slijterij. Allemaal leuk en praktisch, maar niet echt uniek en doordacht. Het zijn geschenken die je ook onderweg bij een tankstation kan kopen. Geef de ontvanger het gevoel dat je echt moeite hebt gedaan voor het allerbeste cadeautje. Dat betekend overigens niet direct dat je gigantische bedragen moet uitgeven. Zo hebben wij een leuk assortiment budget gifts (goedkope geschenken). Onder de twintig euro inclusief verzendkosten en btw heb je al een gepersonaliseerd product. Uniek & veelal heel praktisch voor de ontvanger.

Gefeliciteerd met je verjaardag liefste, fijne vaderdag papa of bedankt voor het helpen verhuizen lieve opa. Allemaal redenen om het allerleukste, beste en originele cadeautje te geven. Dat hebben de mannen toch echt verdiend!

Geef een product met naam of leuke persoonlijke boodschap. Zelfs de echte stoere mannen kunnen dan misschien een tikkeltje emotioneel worden. Je geeft aan echt aan ze te denken en moeite te doen om een leuk cadeaupakket samen te stellen. Onze producten zijn veelal niet in een cadeauwinkel te koop en al helemaal niet gepersonaliseerd, de naam of tekst geeft dat extra vleugje. Iets waardoor het product heel veel waarden heeft voor de mannen, dat gaan zelfs de stoerste kerels niet snel vergeten.

Praktisch en stoer cadeau 🛠

Gaat een collega binnenkort met pensioen, heeft je neefje de opleiding tot timmerman behaald of wil je een klusbedrijf bedanken met een leuk geschenk. Geef ze dan een stoer stuk gereedschap met gravering. Geef ons door wat je op de houten steel wil hebben en wij laseren (branden) het diep in het hout. Een cadeau dat zeker gebruikt gaan worden. Als de ontvanger een spijker op de kop tikt, dan wordt er zeker even aan jou gedacht.

We kunnen de houten steel aan twee kanten laser graveren. Zo kan je kiezen om op één zijde de volledige naam in te branden en op de andere zijde de bedrijfsnaam, favoriete levensspreuk of een lieve/grappige tekst.

Wil je een logo of bepaald symbool op de hamer? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Stuur het symbool of het bedrijfslogo per mail of WhatsApp. Onze grafisch ontwerpers/graveurs melden je dan direct of het mogelijk is. 

Whatsapp chat Mail onze ontwerpers

HAMER MET EIGEN OPDRUK

Hamer met eigen opdruk (gravering)

Bosje bloemen, dure 'standaard' cadeaubon of paar flesjes drank verpakt in cellofaan. Natuurlijk, super leuk om een cadeau te krijgen. Maar deze cadeaus zijn wel heel erg afgezaagd en makkelijk.

De verjaardag van je beste vriend(in), familielid of zoek je een cadeau voor een andere leuke/spontane gelegenheid. Laat de ontvanger dan merken dat je echt moeite hebt gedaan voor een top cadeau. Jij wil toch een wow-reactie horen! Maar dat betekent niet direct dat je een gigantisch duur geschenk moet geven. 

Voor de meeste cadeaus loop je een drogisterij, tankstation of supermarkt in. Je komt binnen een paar minuten naar buiten met een leuk ingepakt cadeau en klaar. Maar waarom kies je niet voor een gepersonaliseerd product, iets wat de ontvanger niet snel vergeet of achterin de kast gaat leggen. 

Een hamer is natuurlijk al een handig cadeau maar nu kan je ook nog wat persoonlijks toevoegen. Een zin die jullie vaak in de vriendengroep gebruiken, een leuke bijnaam, grappige levensspreuk, de bedrijfsnaam van een nieuwe onderneming of gewoon de volledige naam van de jarige. 

Voorbeeden: 

  • Henk de bouwer
  • Opa Bert op jou kan ik bouwen
  • Veel sloopplezier Saskia & Jeroen
  • Samen bouwen aan een prachtige toekomst
  • Marloes ♥ Bert 
  • Marieke, you nailed it !
  • David, de beste timmerman van Nederland

Wil je bijvoorbeeld een logo toevoegen of een lange tekst? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24