✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openensnoeischaar

Met gravering in de houten steel

Heggenschaar met naam of leuke tekst 

Binnenkort een verjaardag van een fanatiekeling in de tuin of zelfs een professionele hovenier, dan hebben wij een geweldig cadeau voor iemand met groene vingers. Mensen die in de tuin werken zijn in ons opzicht direct al leuke mensen, ze staan dichtbij de natuur en genieten (vaak) van de insecten, het groene gazon en de prachtige bloeiende bloemen. 
Deze groene mensen verdienen dan ook zo nu en dan een passend en persoonlijk cadeau. In plaats van een bloembollenpakket of bosje tulpen kan je de tuinman/tuinvrouw ook een echte heggenschaar met gravering overhandigen.
✔ Met eigen naam, tekst en/of logo 
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 34,50

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Cadeau onder 35 euro
Tekst op de snoeischaar
Bijv. naam, bedrijfsnaam, datum of andere leuke tekst

Extra tekst op de andere kant van de steel (optioneel)

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving hoe je het gegraveerd wil hebben, vragen of aanvullende gegevens

Leuk tuingereedschap met personalisatie 

Even de conifeer of de klimop bijsnoeien of zelfs een mooi patroon maken in een willekeurige plant. Wij branden met onze graveermachine in de houten steel van de heggenschaar. Zo vervaagt de tekst, naam en/of bedrijfslogo niet. Je kan één kant van dit tuingereedschap laten graveren met bijvoorbeeld: Succes met je nieuwe tuin Willem! Maar als je meer tekst wilt toevoegen of zelfs een bedrijfslogo dan kan je ook nog het tweede houtenhandvat door ons laten laseren. 

  • Voor de groene vingers van Laura
  • Nu kan je de heg wel bijhouden, groetjes de buren (haha, grapje)
  • Bedankt voor de fijne samenwerking Hovenier Willemsen
  • Je bent geknipt voor deze tuin
  • 12,5 jaar de beste hovenier van Nederland

Persoonlijk housewarming cadeau

Als je beste vrienden of je favoriete familielid een nieuwe woning hebben gekocht en eindelijk van het iets te kleine appartement naar vrijstaande woning met prachtig tuin gaan. Dan kan je ze alvast een cadeau geven voor in de tuin. Zeker leuk om te ontvangen als, misschien wel, onervaren tuinier. Telkens als het stel de tuin in gaan en ze pakken de snoeischaar dan denken ze weer even aan de gever van het cadeau. Een echt praktisch cadeau wat mensen niet snel wegdoen dus en dat voor minder dan 35 euro. 

Wil je een logo of bepaald symbool op de houten steel? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Stuur het symbool of het bedrijfslogo per mail of WhatsApp naar onze grafisch ontwerpers/graveurs en ze geven direct aan of het mogelijk is.

Whatsapp chat Mail onze ontwerpers

SCHAAR MET NAAM OF TEKST

Opening van nieuw pand of siertuin

Na een flinke bouw wil je het pand op een mooie manier openen. Je spant een mooi sierlint en met een schaar knip je het lint door. Even een mooie schaar zoeken bij de Hema en klaar. Of… je besteld een mooie grote schaar met gravering van de openingsdatum met het bedrijfslogo. Het ziet er veel robuuster uit om met grote schaar een lint door te knippen. Daarna verdwijnt deze schaar niet ergens in de bureaulade maar kan je het ook een mooi plekje geven in het bedrijf. Misschien wel bij de ingang net onder een foto van de opening. Dus van praktisch product naar decoratie met een leuke herinnering. 

Voor de veel te leuke collega of voor een van je beste vrienden is het geven van een cadeautje het beste wat er is. Vooral een cadeautje waar diegene ook nog wat een heeft bijvoorbeeld voor in de tuin. Hier is een persoonlijke snoei schaar het leukste en handigste cadeau. Hier kan je een persoonlijk bericht op laten zetten. Een uniek en leuk cadeau die niemand anders heeft is natuurlijk het leukste cadeau om te geven en om te ontvangen.

Wil je bijvoorbeeld een logo toevoegen of een lange tekst? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24