✅ Gratis verzending binnen NL ✅ Vaak binnen 1-2 dagen in huis ✅ Met spoed nodig? Bel ons: 053-7901900 | Whatsapp chat | Stuur mail

Klantenservice: 053-7901900 Whatsapp chat openenbijl met naam

Rode hakbijl met gravering in de houten steel

Geef stoer gereedschap cadeau 

Je hebt een avontuurlijke partner, kent een fanatieke houthakker, gepensioneerde vakman of iemand die gek is op de sport bijlwerpen. Allemaal mensen die zeker blij zijn met een . In de houten steel branden wij de naam, datum en/of een persoonlijke boodschap.
Je kan ook de naam van je (wo)mancave laten graveren in de houten steel en de bijl als decoratie in een balk of blok hout slaan. Heel sfeervol en vooral handig als je even geen bieropener bij de hand hebt. 
Het is ook een heel leuk symbolisch cadeau. Bijv. leg het bijltje er niet bij neer, begraaf samen de strijdbijl of geef het aan iemand die net een moeilijk besluit heeft doorgehakt.
✔ Met eigen naam/tekst 
✔ Veelal binnen 1-2 dagen in huis

€ 34,50

Inclusief verzendkosten binnen Nederland.

Geef je vader, vriend/man of opa een echt mannelijk-cadeau voor zijn verjaardag. Geen geurtje, bierpakket, BBQ spatel of cadeaubon maar een echt doordacht product met waarden. Je kan denken aan een keukenmessenset, mooi robuust en ideaal voor de volgende BBQ met de familie of vriendengroep. Maar de meeste mannen hebben wel een set geslepen messen op het aanrecht of in de keukenla. Dus moet je iets anders bedenken, een tastbaar product dat laat zien hoeveel je om deze kerel geeft.

Echte mannen houden van stoere terreinwagens, voetbal, een uitgebreide barbeque en natuurlijk lekker bezig zijn met robuust en groot gereedschap. Een zwarte drilboor, lekker zagen in wat mooie douglas balken of stenen metselen tijdens de verbouwing. Als vriendengroep kan je deze klusjesman dan hart onder de riem steken door een leuk geschenk te geven. Maar je kan ook een bouwbedrijf bedanken voor de snelle oplevering. In beide gevallen wil je een echt stoer-mannen-cadeautje geven, gecombineerd met een boodschap. Ons graveerteam kan de houten steel van deze houtklover brandmerken met ons laser graveermachine. Laat ons weten wat je wil en ons team kan ook een logo branden (laseren) of een lange levensspreuk toevoegen aan het houten handvat.

Het scherpe snijblad (lemmet) is ideaal voor het grote snoeiwerk, hakken van takken of doormidden slaan van boomstammen. Alles om lekker bezig te zijn en je echt helemaal man te voelen! Het kloofmes is stevig gemonteerd aan de de houten steel, een echt Zwitsers mes (Swiss knives) kwaliteit. Na wat houthakken is het verstandig om de snijmes goed te slijpen. Je wil natuurlijk wel dat het hakken gemakkelijk blijft gaan. Flink uithalen en de lemmet met één harde klap op een boomstronk slaan waardoor deze direct in tweeën splijt.

Tekst op de bijl
Bijv. naam, bedrijfsnaam, datum of andere leuke tekst

Extra tekst op de andere kant van de steel (optioneel)

Toelichting (optioneel)
Extra omschrijving hoe je het gegraveerd wil hebben, vragen of aanvullende gegevens

Bijlwerpen, trend van 2023 

Deze sport bestaat al eeuwenlang maar toch is deze hobby weer helemaal upcoming. Meerdere sportlocaties hebben het bijlwerpen (weer) toegevoegd als activiteit. Zo kan je bij een vrijgezellendag, teamuitje of gewoon met vrienden een paar uurtjes bijlwerpen. 

Maar dit hoeft natuurlijk niet perse op locatie, je kan ook gewoon thuis een groot dartbord aan de schuur hangen. Controleer wel vooraf wat er gebeurt als je het houten scorebord niet raakt. Heb je alles veiliggesteld, dan kan je onder genot van een heerlijke BBQ en biertje kijken wie de beste bijlwerper is binnen de vriendengroep. 

Wil je 'veilig(er)' gaan bijwerpen op een professionele activiteiten locatie, dan kan dat bijvoorbeeld bij een Urban Axe Trowing locatie. Onder begeleiding leer je de beste bijl-gooi technieken. Aan het einde van de dag kan je de beste van de groep een trofee geven, een echte gepersonaliseerde werpbijl.  

Een echt oersterk en stoer cadeau 

Bij een bijl denk je direct aan een stoere houthakker die zich helemaal voorbereid op een strenge winter. Maar je kan ook denken aan een stoere Viking met een scherpe strijdbijl of wordt direct herinnert aan de Marvel Avengers en de legendarische hakbijl van Thor. 

Geef je vriend(in), gepersonaliseerde ex-collega, stoere vader of opa een sterk stuk gereedschap cadeau. Ze kunnen zelf boomstammen splijten en klein hakken met deze handzame kloofbijl. De lemmet is goed scherp en voorzien van een mooie zwarte coating. Het handvat is gemaakt van een stevig stuk hout en dat is het gedeelte dat we kunnen personaliseren. We branden met onze laser een naam, tekst, datum en/of een leuke quote in de steel. 

Wil je een logo of bepaald symbool op de houten steel? Vraag ons dan naar de mogelijkheden. Stuur het symbool of het bedrijfslogo per mail of WhatsApp naar onze grafisch ontwerpers/graveurs en ze geven direct aan of het mogelijk is.

Whatsapp chat Mail onze ontwerpers

BIJL MET EIGEN TEKST

Gereedschap met naam, een echt TOP cadeau

Het beste cadeau voor een stoere avontuurlijke meid, als vaderdag geschenk of voor opa die vroeger een gedreven houthakker was. Een praktisch cadeau om daadwerkelijk hout mee te hakken of gewoon leuk als stoere decoratie in de woonkamer. 

Geef een Fiskars, Meister, Connex of Deuba kloofbijl als geschenk aan je jarige vriend(in). Een professioneel, scherp, glanzend en lichtgewicht gereedschap voor je hak en kloofwerk. Ideaal om alles gereed te maken voor je houtkachel of vuurkorf. Maar je kan dit stoere cadeau nog leuker maken, zonder dat dit boven je budget uitkomt. De bovenstaande merken zitten in een prijsklasse tussen de 50-80 euro. Ons hakgereedschap is dan veel goedkoper en dan ook nog een gebrandmerkt met eigen naam, tekst, datum of leuke persoonlijke boodschap voor de jarige. 

Voorbeelden: 

  • Sloopbedrijf Stef Penterman
  • Leg het bijltje er niet bij neer Soof, je kan het! 
  • Veel sloopplezier familie Heemskerk
  • Mancave Hennie 
  • Hakker Bennie 
  • John de houthakker B.V. 

Wil je bijvoorbeeld een logo toevoegen of een lange tekst? Stuur ons dan een voorbeeld of omschrijf het zo duidelijk mogelijk. Misschien hebben we het al wel eens eerder gegraveerd of kunnen we het speciaal voor jou ontwerpen.


Klantenservices

Tel. 053-7901900 
Whatsapp. 053-7901900 
Mail onze klantenservice ›

Graveerheer (onderdeel van Feesd)
Kvk. 56119771
IBAN. NL23ABNA 0534235794
BIC. ABNANL2A
BTW nr. NL002253919B24